VIH amb qualitat de vida

Amb el lema "VIH amb qualitat de vida. Superem les desigualtats en comunitat!" aquest any volem recordar que és necessari reduir les desigualtats i acabar amb l'estigma i la discriminació cap a les persones amb el VIH i aquelles en una situació de major vulnerabilitat. 

L’estigma i la discriminació no tan sols tenen un impacte sobre la seva salut física i el seu benestar i qualitat de la vida sinó també sobre la salut de tota la població, ja que és ben sabut que són el principal obstacle en la prevenció de noves infeccions i en a l'accés als serveis de diagnòstic i tractament del VIH. Per tant, cal una resposta basada en la garantia de drets humans i en l’eliminació de totes les desigualtats. 

La participació comunitària i les cures al centre per superar les desigualtats i garantir la qualitat de vida de les persones amb VIH. Treballant amb perspectiva d'equitat, incorporant en els processos participatius als col·lectius més vulnerables. Incorporant l’acompanyament i les cures per a fer front a l’estigma i l’impacte emocional i social que van associats al VIH. Reivindicant la qualitat de vida i superant les desigualtats en comunitat.

VIH amb qualitat de vida. Superem les desigualtats en comunitat!

Veure totes les activitats programades: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RIjsJ9QEEF_0oXWEarov2LERHwHGrvOk/edit#gid=1896308633

 

Organització: Comitè 1r de Desembre

Menu