• Inici
  • _activitats
  • III Jornades Internacionals de Violència de Gènere i Salut...

III Jornades Internacionals de Violència de Gènere i Salut

Et convidem a participar de forma activa en les III Jornades Internacionals sobre Violència de Gènere i Salut que enguany versaran sobre: “Mitjans de Comunicació i Violència de Gènere”.

La visibilització de les violències masclistes en els mitjans de comunicació ha contribuït, en els últims anys, a un gran augment de la consciència social i a la lluita contra aquesta xacra mundial.
 
No obstant això, l'encara feble aplicació de manera global de criteris de report ètics i respectuosos amb les supervivents, la politització de la problemàtica que, en moltes ocasions, distorsiona i divideix la població, així com la pròpia violència que a vegades exerceixen els mitjans sobre les dones, són només alguns aspectes que fins i tot impedeixen una plena igualtat i una vida lliure de violències.
 
Un debat i reflexió internacional amb les pròpies professionals de comunicació, associacions de periodistes i comunicadores i entitats públiques i privades (incloent les no lucratives) pot llançar alguna llum sobre com podem aconseguir una plena contribució de la comunicació a l’eradicació de les violències masclistes.

 

Programa

Inscripció

Organització: Medicus Mundi Mediterrània
Més informació: Inscripció

Menu