• Inici
  • _activitats
  • ClipClupTV, el nou canal de Youtube d´UNICEF, fet per i per...
Logo Clip Club TV Logo Clip Club TV

ClipClupTV, el nou canal de Youtube d´UNICEF, fet per i per als infants en temps de confinament

UNICEF Espanya i Alcantara Family Foundation, dels esportistes  Thiago y Rafinha Alcántara, han posat en marxa Clip Club TV, un canal de You Tube fet per i per a nenes, nens i joves.

Cada dia de dilluns a divendres a les 19h es publica a You Tube un nou programa de Clip Club TV que mostra com els infants estan vivint aquests dies de confinament, i ho fan compartint les activitats, iniciatives i reflexions que estan vivint a casa seva.

“Jugar i expressar la seva opinió és un dret que tenen tots els nois i noies. Durant aquests dies, molts infants i joves i les seves famílies estan explorant maneres diferents d’entretenir-se i relacionar-se. És per aquest motiu que des d´UNICEF i al costat de la Alcantara Family Foundation hem creat aquest projecte com una finestra al món i un canal de participació i expressió al servei dels nens i de les nenes¨ explica Javier Martos, director executiu d´UNICEF Espanya.  

Per tal de que els infants que vulguin puguin sumar-se a la iniciativa, UNICEF Espanya ha fet una crida a través de la pàgina web del projecte explicant com participar garantint la protecció de tots els seus drets.

“Estam convençuts que, si aconseguim que els infants participin A Clip Club TV, entendran i assimilaran millor tot el que està passant. No podem oblidar que, de sobte, s´ha acabat per a tots ells l´escola o els esports. Per entendre-ho millor necessiten sentir que són part d´un esforç col·lectiu i necessiten participar i compartir”, ha dit Thiago Alcántara.

D´altra banda, Rafinha Alcantara ha compartit que ¨ambdues organitzacions creiem que la infància ha de participar activament en tot allò que li està succeint aquestes setmanes. Els seus hàbits i el seu estil de vida ha canviat d´un dia per un altre. Els hi hem preguntat com ho estan vivint? Ara, amb Clip Club TV, tenim l´oportunitat de saber-ho¨.

Clan, el canal infantil de RTVE, començarà l´emissió dels continguts a la tornada de Setmana Santa. Fins llavors, estaran disponibles a la seva plataforma digital. Les televisions autonòmiques de Castella Lleó, Castella La Manxa, Aragó  i TeleBilbao també emeten el programa, com també ho fa la plataforma digital del diari Marca des d´on cada dia es poden veure un dels programes. 

Aquesta iniciativa d´UNICEF i Alcantara Family Foundation, i produïda per La Kaseta, se suma a les accions que UNICEF Espanya està duent a terme per protegir els drets de la infància al nostre país davant la pandèmia del COVID-19.

Organització: UNICEF

Menu