Seminari Pensament per la Pau: "Pau i pensament decolonial. Deconstruir el discurs contra l'altre"

El 21 i 22 de febrer tindrà lloc la XVII edició del Seminari Pensament per la Pau de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), aquest any dedicat a "Pau i pensament decolonial. Deconstruir el discurs contra l'altre".

Farem una anàlisi del racisme latent a la nostra societat a través d'activistes racialitzades i expertes en la problemàtica que l'han viscut en primera persona i que la combaten en el seu dia a dia, practicant formes d'emancipació col·lectiva des de la narrativa decolonial.

Divendres tindrà lloc l'obertura del seminari, on comptarem amb la presència de Cayetano Fernandez –militant antiracista a l'organització Kale Amenge–, qui ens vindrà a parlar de l'antigitanisme d'Estat des de la veu del col·lectiu romanès Kale Amenge.

Dissabte començarem parlant de la discriminació estructural amb Susan Kalunge –afrofeminista, activista i membre del Consell de SOS Racisme– i Daniela Ortiz de Zeballos –artista multidisciplinar–. A continuació, Lucia Mbomío –reportera de televisió, columnista i escriptora– i Moha Gerehou –periodista de eldiario.es i activista contra el racisme– ens parlaran sobre com combatre el discurs de l'odi des del periodisme i l'activisme.

Més informació: http://bit.ly/2SfgOo0

Inscripcions (gratuïtes): http://bit.ly/397Fh5s

Organització: UNIPAU – Universitat Internacional de la Pau

Menu