• Inici
  • _activitats
  • Sessions informatives Camps de Solidaritat 2019. 29 de març...
Cartell sessió informativa Camps de Solidaritat 2019 Cartell sessió informativa Camps de Solidaritat 2019

Sessions informatives Camps de Solidaritat 2019. 29 de març a Valls!

El dia 29 de març a les 19 h al Centre Cívic de Valls (c/Sant Pere, 2, Valls), fem una sessió informativa per participar en un Camp de Solidaritat el proper estiu 2019 (és imprescindible l'assistència per a la inscripció, si aquest dia no et va bé, estigues atenta a les diferents sessions que organitzem per tot el territori).

En aquestes sessions, a banda de tota la informació pràctica sobre els Camps, tindràs l'oportunitat de resoldre tots els dubtes o curiositats amb les nostres companyes, exparticipants de Camps anteriors que us oferiran el seu testimoni i els seus consells.

Els camps de solidaritat de SETEM, que es poden fer a 20 destinacions diferents repartides entre l'Àfrica, l'Amèrica Llatina i l'Àsia, ofereixen l'oportunitat de formar-te en una gran quantitat d'àmbits com ara l'educació, el comerç just, els drets humans o l'emigració. Els Camps compten amb tres fases diferents que completaran una experiència vital única: abans de marxar, tindreu una fase de preparació i formació amb el curs "Apropant-se al Sud", que us ajudarà a encarar la segona fase, la del viatge al país que hàgiu escollit. Un cop acabada l'estada, les participants compartireu la vostra experiència per contribuir a sensibilitzar l'opinió pública a Catalunya sobre les desigualtats del sistema actual i a no deixar el projecte com un viatge d'un mes.

Si esteu interessades a participar-hi, aquí teniu la llista de països on es faran els camps d'aquest 2019!

Àfrica: Uganda i Moçambic

Amèrica Llatina: Argentina, Bolívia, Brasil, República Dominicana, El Salvador, Guatemala i Mèxic.

Àsia: Filipines (Illa de Cebú o Illa de Luzón), Índia i Nepal.

Ens veiem aquest 29 de març a les 19 h al Centre Cívic de Valls (c/Sant Pere, 2, Valls)!

Organització: SETEM

Menu