• Inici
  • _activitats
  • Sessions informatives Camps de Solidaritat 2019. 21 de març...
Cartell sessió informativa Camps de Solidaritat Cartell sessió informativa Camps de Solidaritat

Sessions informatives Camps de Solidaritat 2019. 21 de març a Reus!

El dia 21 de març a les 19 h al Casal de les Dones (Plaça de la Patacada, 9, Reus), fem una sessió informativa per participar en un Camp de Solidaritat el proper estiu 2019 (és imprescindible l'assistència per a la inscripció, si aquest dia no et va bé, estigues atenta a les diferents sessions que organitzem per tot el territori).

En aquestes sessions, a banda de tota la informació pràctica sobre els Camps, tindràs l'oportunitat de resoldre tots els dubtes o curiositats amb les nostres companyes, exparticipants de Camps anteriors que us oferiran el seu testimoni i els seus consells.

Els camps de solidaritat de SETEM, que es poden fer a 20 destinacions diferents repartides entre l'Àfrica, l'Amèrica Llatina i l'Àsia, ofereixen l'oportunitat de formar-te en una gran quantitat d'àmbits com ara l'educació, el comerç just, els drets humans o l'emigració. Els Camps compten amb tres fases diferents que completaran una experiència vital única: abans de marxar, tindreu una fase de preparació i formació amb el curs "Apropant-se al Sud", que us ajudarà a encarar la segona fase, la del viatge al país que hàgiu escollit. Un cop acabada l'estada, les participants compartireu la vostra experiència per contribuir a sensibilitzar l'opinió pública a Catalunya sobre les desigualtats del sistema actual i a no deixar el projecte com un viatge d'un mes.

Si esteu interessades a participar-hi, aquí teniu la llista de països on es faran els camps d'aquest 2019!

Àfrica: Uganda i Moçambic

Amèrica Llatina: Argentina, Bolívia, Brasil, República Dominicana, El Salvador, Guatemala i Mèxic.

Àsia: Filipines (Illa de Cebú o Illa de Luzón), Índia i Nepal.

Ens veiem aquest 21 de març a les 19 h al Casal de les Dones (Plaça de la Patacada, 9, Reus)!

Organització: SETEM

Menu