Cartell de la Campanya 2019 de Mans Unides Cartell de la Campanya 2019 de Mans Unides

Acte de presentació 60 aniversari de Mans Unides

L'acte de Presentació de Campanya i de celebració del 60 aniversari tindrà lloc el Cristianisme i Justícia (C/Roger de Llúria, 13, de Barcelona).

El filòsof i teòleg Francesc Torralba, director de la Càtedra d'Ètica Aplicada de la Universitat Ramon Llull, serà l'encarregat d’introduir la campanya 2019 de Mans Unides, que porta per lema “Creiem en la igualtat i en la dignitat de les persones”. Per la seva banda, Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona, serà l'encarregat de clausurar l'acte.

Aquest any 2019, Mans Unides està de celebració perquè compleix 60 anys. Per això, aquesta campanya número 60 es planteja com un gest de complicitat amb aquelles primeres dones d'Acció Catòlica que es van comprometre a lluitar contra la fam al món. La campanya d'enguany de Mans Unides posa el focus en les dones, un dels grups més vulnerables de la societat. Dones que, tot i les dificultats diàries, segueixen llaurant-se una carrera laboral, construint famílies, sostenint les seves comunitats, portant endavant l'educació dels seus fills, cuidant de la seva salut, en definitiva, promovent la vida en totes les seves dimensions.

Serà un dia molt especial per a Mans Unides, ja que es reuniran amb nosaltres persones que col·laboren amb la nostra tasca des de fa molts anys: antigues presidentes-delegades de Barcelona, voluntaris, socis, simpatitzants així com companys d'altres entitats amb les que treballem plegats.

Organització: Mans Unides
Més informació: Tota la info clicant aquí.

Menu