Debat 'Les Filipines: de Rizal a Duterte'

El Grup de Treball de Periodisme Solidari del Col·legi organitza la cinquena sessió del Cicle de debat 'Àsia, el gran continent' el pròxim dijous 13 de desembre a les 18:30h a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes. El debat 'Les Filipines: de Rizal a Duterte' pretén fer un repàs a l’arxipèlag de les 7000 illes des del passat colonial espanyol i la revolució filipina fins a l’actualitat.  

El debat comptarà amb les intervencions de Ramon Vilaró, periodista, escriptor i excorresponsal d’El País a Tòquio i a l’Extrem Orient, que parlarà del context històric i de la situació dels drets humans en l'actualitat; Sandra Sotelo, corresponsal del canal TV filipí ABS-CBN, abordarà la transformació digital i els nous reptes per als mitjans de comunicació, i Gemma Ferreón, fotògrafa i estudiant d’antropologia, ens aproparà a la comunitat filipina a Catalunya, molt especialment, a les veus dels i les joves filipines. La periodista Alícia Oliver, delegada del Grup de Treball de Periodisme Solidari, serà l'encarregada de moderar l'acte.

Amb aquest debat es clourà el cicle sobre 'Àsia, el gran continent' que, en aquesta ocasió, ha comptat amb la col·laboració de Casa Àsia.

Data: Dijous 13 de desembre

Hora: 18:30h - 20:30h

Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla Catalunya núm. 10, Barcelona)

Grups de treball:
Periodisme solidari
 
Organització: Grup Periodisme Solidari, Col·legi de Periodistes de Catalunya

Menu