• Inici
  • _activitats
  • Presentació del calendari 'Un any de drets, un any de dones...
Calendari solidari 'Un any de drets, un any de dones' Calendari solidari 'Un any de drets, un any de dones' Associació Catalana per la Pau

Presentació del calendari 'Un any de drets, un any de dones'

El divendres 23 de novembre tindrà lloc la presentació del calendari solidari 'Un any de drets, un any de dones', una iniciativa de l’Associació Catalana per la Pau que té com a objectiu fer visibles les vulneracions dels drets humans que pateixen les dones d’arreu del món.

El calendari compta amb la col·laboració de dotze dissenyadores i artistes residents a Catalunya, que han il·lustrat cadascun dels dotze mesos. Són Blanca Caminal, Lara Costafreda, Marta Bellvehí, Ina Stanimirova, Raquel Valenzuela, Natalia Pereira, Elisa Munsó, Nadine Feghaly, Martina Tarabal, Natalia Zaratiegui, Clara Sáez i Lola Abenza.

El drama de les dones migrants i refugiades, la tracta de persones, els estereotips de gènere, l’accés a una educació igualitària o les xarxes de suport entre dones són alguns dels temes retratats al calendari. Les làmines il·lustrades poden retallar-se fàcilment i estan impreses en paper de qualitat, amb la idea que puguin ser penjades o emmarcades.

Tots els diners recaptats amb la venda del calendari, que té un preu de 10 euros, seran destinats al Fons d’Emergències de l’associació, per finançar els projectes que l’entitat desenvolupa en l’àmbit dels drets de les dones.

L’Associació Catalana per la Pau porta prop de 30 anys treballant per garantir els drets individuals i col·lectius dels sectors més desafavorits de la població. Actualment, treballa en projectes de drets i empoderament de les dones a països com Jordània, Mauritània, Mali, el Líban, Colòmbia, Palestina o la República Democràtica del Congo.

Més informació i com comprar el calendari

Organització: Associació Catalana per la Pau
Més informació: Calendari solidari dones

Menu