T’interessaria ser vincle local a Refugees Welcome?

L'objectiu de Refugees Welcome és crear una Cultura de Benvinguda entre la ciutadania i promoure una integració real de les persones refugiades que viuen a casa nostra i que tenen molts problemes per accedir a un habitatge. L’entitat sense ànim de lucre posa en contacte a persones desplaçades / refugiades amb ciutadans i ciutadanes locals que tinguin ganes de compartir habitatge en condicions d’horitzontalitat i respecte mutu.

Refugees Welcome és una iniciativa Internacional que va néixer a Alemanya fa 3 anys i ha aconseguit més de 1.200 convivències en els 13 països de la Unió Europea, Canada i Austràlia en que el projecte s'ha desenvolupat. Des del mes de maig de 2017, l'entitat està present a Catalunya, assolint fins el dia d’avui un total d’16 convivències.

El vincle local és una persona voluntària que des de bon principi fa la mediació en els aspectes logístics de la convivencia entre la persona refugiada i la persones que lloguen la seva habitació. Una de les tasques més importants del vincle local es la de donar suport afectiu a la persona demandant d’asil i així n’afavoreix la inclusió.

 

 

Organització: Refugiats Benvinguts - Refugees Welcome

Menu