Diàleg sobre Pau i Seguretat "Corresponsals de guerra: una mirada als conflictes globals" amb Rosa Mª Calaf i Ramón Lobo

El Centre Delàs d'Estudis per la Pau i la Universitat Internacional per la Pau, organitzen una sèrie de diàlegs oberts sobre diferents àmbits en relació a la pau i la seguretat humana.

El 24 de maig de 19h a 21h a la Casa de Cultura de Sant Cugat, es realitzarà el segon d'aquesta sèrie de diàlegs sota el títol "Corresponsals de guerra: una mirada als conflictes globals", que compatarà amb la participació de Rosa Maria Calaf (periodista i ex-corresponsal de RTVE) i Ramón Lobo (periodista i ex-corresponsal de El País) per reflexionar sobre la seguretat i la pau globals des de la mirada del periodisme. La conversa estarà moderada per Jordi Pascual (periodista i impulsor d'El Cugatenc).

Dia i hora: dimecres 24 de maig de 2018 a les 19:00 hores

Lloc: Casa de Cultura de Sant Cugat (Carrer de Castellví, 8, 08173 Sant Cugat del Vallès)

Organitza: Centre Delàs d'Estudis per la Pau i la Universitat Internacional per la Pau

Més informació sobre el cicle: 

L’objectiu d’aquest cicle sota el títol “Diàlegs sobre pau i seguretat humana”, és abordar des de diferents àmbits com són el periodisme, els estudis de gènere o la filosofia, entre d’altres, aquest repte de construir polítiques antimilitaristes i de pau. També es vol introduir el debat de com adoptar una concepció de la seguretat i la defensa des de la seguretat humana en front a la seguretat i defensa militaritzades que, basades en la lògica de “més armes i més exercit igual a més seguretat”, acaben generant més violències (directes, culturals i estructurals) al nord i al sud. Pots cosultar el programa complet del cicle aquí.

 
Organització: Centre Delàs d'Estudis per la Pau

Menu